Jumaat, 12 Mac 2010

KERANA SUDAH BUNTU

Assalamualaikum wbt..

Malam ni tgh buntu sgt + kecewa..buntu psl apa??Buntu sbb daa kehilangan cr tuk ana dptkan result terbaik bg hasil projek ana...kecewa plak sbb arni xdpt jumpa supervisor ana walaupun 4 kli ke pjbtnya...(huhu sp suh ambek ketua jabtan sbgai SV???, kan dok main kjar2 dgn die?)..adeyhh padan muka ana kan...?ermm..hopefully esk die ada dan free...ana trlalu mghrpkan pndangan dan komen drnya mngenai apa yg ana tlah lakukan sprti gmbr kt bwh ni..serabut kan???ishhhh 22 dah kn antar report...28 daa kn present..mampukah dri ini grad on time???mampu tak mmpu ana kn buat yg terbaik..tringt msj dr seorg abg ana, "abg yakin adik abg boleh buat, abg doakan adik abg success selalu, abg sy adik abg...nak brjaya kn ingt 5 perkara"then die diam....apa 5 perkara tuuu???think without think ok?think by ur own?? ermmm msj ni buat ana mkin kuat tuk berjuang sbln stengah sja lg..InsyaALLAH..

Kerana buntu ana bkak tngkap kt tepi mja ana ni.tgk pokok kt tepi blik ni..cntiknya ana rsa view ni..ekkk..(gee hg daa parah ni..kt mna tah cntik hg pndang???npk glap jer ada laa)..ngeng2 mlm ni noise level kt kolej ni xtngi sgt...xde la bunyi org buat bsing sgt..mybe rmai yg tgh mcm ana..kebuntuan kot..ekk??So cool skit mlm ni..mngkin dsbbkn mlm ni mlm jumaat..ekkk???

Kerana sudah khbsan cr nak buat anlisis, dlm 3 jam ni jer dah 3 btol air mneral hbs ana mnum..ngengeng...tuu roti favourite ana pun dah kontot daa tingl ana mkn..huhu..mak aitt selera plak smnjak 2 menjak ni..mne tak kn pksa mkn Vitamin C kt akak...btol ker tuk selera mkn ubat tuu?tah ana pun xth..sbb ana tiap2 hari sentiasa selera,,,,nmun..semenjk 2 mnjak ni xpt mkn favourite menu ana stiap hr..nasi ayam penyek...(aii xsdar2 lg kan dah kn apendik..nk mkn pdas lg?...) thu kt mak ni panas tlinga kn bebel..mak ampun mak anak mak ni degil skit..tp skng bleh kwl lg..tp ingt mggu dpan nk stat mkn ayam penyek..hehe


Ohhh no...tgk ubat gamat kt bwh ni..yg bru tuu blum lg ana mkn..yg oren tuu xbkk pun lg...ni laa mnuman ruji ana skrng..huhu...sp nak tlng ana hbskan bnda ni???jum2...

hanya skadar mlepaskan kebuntuan...smbil2 tgh bca artikel mngenai apa yg ana buat..."Azi Elliana...jgn mls..""itulah yg salu diucapkan oleh akak ana smsa ana kecil dlu...Ahhh bila kerinduan pd mak dan ayah dan kt baby2 dirumah..trutma kt sofea, aqil, balqis, shahmie dan najihah...

Ok..teringtkan perbualan ana dan balqis br2 ni.(balqis teach me how to say gud bye)

Ana:adik blaja apa kt tadika??
Balqis:klo nak blik nak kna ckp...Gud byeee teacher:::See U tomorrow teacher...
Ana: kalo datng camner?
Balqis: Gud byeee teacher:::See U tomorrow teacher....smbil tngnnya mlambai lambai...
Ana:bukan mcm tuu dik...adik bila adik smpai tadika adik ckp..assalamualaikum teacher, gud monin ,i'm coming...
Balqis:bkn mcm tuu chik ana..mcm ni..Gud byee teacher,,See U tomorrow teacher.....apa laa chik ana ni..salah

Adeyhh:spa yang berslah dlm hal ini??hehe..ok daaa Gud bye dear, C U tomorrow dear with the next....post.....


2 comments:

Aqma eUcaLypTus GurL berkata...

huhuhuhu... gee... ma dh siap kuo output dah, tgl nk tulis n wat semnar paper.... huhhu.. tapi tak tau r cam ner nasib...

Nur Mawaddah Mahdiyah berkata...

bgus laa.alhamdulillah.kn wat sujud syukur tuu...tuu output gee kua cntik smcm jer.map colouful..haha...tngu cmpemkan anlisis tuu jer cmner..smua dah ciap part processing, kn buat yg tbaik sbb ni pojek indvdual..slm kta blaja 4 thn ni laa yg kta aplykan..

byk blja dr pojek ni...