Sabtu, 23 Januari 2010

LOST TRACK

Assalamualaikum...

Ana dah lost track dlm PSM ana...
huhu...
Bila proses semua tak jalan...xtau krana ketakpakaran ana dlm ARC GIS atau apa yaaa???
Bila nak dapat coordinate yg btol ni????
rsanya bahagian ana dah tak silap...
skang nak tranform coordinate tak pkai calculator daaa..gna jer GDS2000...jd mmg tak slap ana da...
huhu..sdih
risau ..
Kpd kak fadillah..akak cpat2 laa bg coordinate yg btol..nati bnda ni lmbt jalan akak jgk yg xpat ciap part akak..(akak student uitm ana coperate nga die buat sal sungai tebrau)
3/2/10 dah present progresss....
walaupun progress msa ni laa nk tnjuk mcm2 klo salah smpat baiki...
ni nk tnjuk apa????
ermmm...
nak join database pun xjd,,,
huhu,,,
sedih lagi...
apa nk buat ni buat processing tak jadi....bila nk kuar hasil ni???
huhu,,,,
ana kn tnjukkn hasil yg baik tuk mreka2 yg mngharapkan ana buat bnda ni..
cmner tah..lost2..hukhuk

nak jmpa sv..??ermm jwpan...kmu buat laa semua btol dan ok tuu,,apa yg btol tgk pun tak..adeyhh..3/2 juz present apa yg ada...hahahaha...markah present pun tak byk kan??yg utama output akhr dan writing thesis punya part yg pnting....
daa nsb ko blog jd tempat ngadu....huhu..
busann wat cik psm x jd2....jum study lak nex week test n kuiz...huhu


tringat akan pesan lect ana yg ...slide ni ana ltak ms present progres PSM 1 sem lps..gmbr kartun tuu sbnarnya bgerak hantuk kpla die kt meja..ktanya azi kmu jgn buat mcm tuu ..ker mmg kmu buat mcmtu???haha Dr skng sy buat sem lps sy tak buat.huhu...

2 comments:

Aqma eUcaLypTus GurL berkata...

salam... bersabarlah... setiap masalah pasti ada penyelesaian nya... mudah2an kiter berjaya mengatasi nya.. amin...

Nur Mawaddah Mahdiyah berkata...

syukran maa...(^_^)...