Isnin, 4 Januari 2010

WORK HARD


Bismillah..
Assalamualaikum..

Erm pg td sblm kls pkul 11 iaitu projek managemnt bermula..ana ingt nak snggah library kcil kt fakulti cari rujukn thesis yg lpas di stu..ttpi mata ana terpandang kereta abah ana mrangkap supervisor ana(klau ada kte mean die ada)...aittt seingt ana PAnya ckp die cti(ini pluang bgus ni)..so ana ubah haluan pg opis tnya kt akak PA... Prof ada sy nk jumpa..die ckp..ok ada..apa lg ana pun jumpa my dad yg dah 3 mngu tak jumpa ngadap...huhu...

1st msk dah kna tgur,,aiii lma tak nampak pg mna??how about ur PSM???teeeetttttt ini yg terseksa nk jwb..hehe apa nak jwb beb...??ana ckp ni laa dtg prof nk bncang..hehe..so berjalanlah discusion yg pendek krna prof pun ada lecture dan ana ada cls...the end of our discussion prof pesan dan ingtkan srta snaraikan apa guidline yg prlu dbuat...huhu ulang2 kali prof ckp kmu kn keje keras dan buat skrang processing dan analisis smua data...masa dah tak byk kna keje keras tuk sem ni..sya takut tak sempat nak kuarkan hasil ms present..huhu..dummm kan kna nshat dah kt abah,,huhu..lam hati dan kpla bila prof ckp camni mkin smgt nak buat...thanks prof...mslah2 yg dbncngkan prof bg pnyelesain yg mnyenangkan hati ana..

Dah kuar opis kt kpla ni mngcongak....jadual tuk PSM sem ni::
3/2>>>>progress presentation
22/3>>>summit seminar paper PSM
27/3>>>final presentation
5/4>>>>stat final examm..
dan bln 4 jgk time sumit thesis..huhu...

Sempat ker semua bnda nak buat nie??.adeyhhh ok go go chayok ..ana mampu buat...so byk msa yg leka2 tuu ana kna krangkan..huhu...pengorbanan perlu dilakukan untk capai impian dan target...jika tgk teratak ini tak terurus dan terupdate ana mohon maaf,,akan ana cba sebaik daya ana untk ltakkan khazanah input bguna dlm ni..insyaALLAH...doakan ana dberi kekuatan dan sentiasa istiqamah...wallahualam..



2 comments:

Aqma eUcaLypTus GurL berkata...

gud luck to u....

NUR MAWADDAH MAHDIYAH berkata...

syukran jazilan maa..huhu..