Jumaat, 5 Februari 2010

PROGRESS dan SEMANGAT YANG DICARI


Bismillah...Assalamualaikum wbt...

Ermmm hri ni jam dalam pkul 3 pagi..12 jam dari skng prentation progress bg projek ana.ikutkan sem senior2 lpas xde pun present progress trus direct to the final, tapi dsebabkan rmai student RS yang extend sem dsebabkan PSM, mka byk jugak laa yang dbuat lectre2 agar student bg batch ana kali ni takde yang eextend xpun kurangkan jumlah yg extend krna PSM..kali ni ada tak??entah laa..harap semua dapat finish study together...

ermmm present kali ni tanpa smgt yang brkobar2...nothing...ermm..msa pun 10 mnt jer kan??salu kalau ana xsmpai 10 mnt pun..huhu..10 mnt tuu dah kira lma tuu,,slide pun pun very simple ana buat..harap panel tak banyak tanya sangat laaa....ana xde mood nak jawab...ada msa kita lemah dan ada masa kita rasa kuat...(kak seri mne pg semngat zai ni kak seri..ketuk kpla sya skit)..perlukan motivasi dri dan tarbiyah sentiasa,,,sapa yg perlu buat??kita sendri..takde sape yang dapat bg smngt kt kta kalau kta sndr tak smngt...hukhuk...bila tgk ada rkan2 yg dah kuarkan output akhir projek, buatkan dri kelam kabut dan sdkt stress...namun apa bleh buat...yg pnting lakukan yg trbaik dan 27/3/10 lulus tuk present final..then xsbar nak blik jmpa mak ayah, anak2 kat kpg dan harap cti kali ni semua family kumpul...boleh ker semua blik???nak kmpul 10 baradik xpernah dapat......ermmmm ..ok last....xde sape dapat ubah dr kita kalau kita sndr yg xnak ubah dri kita untuk jd lbh baik...kekuatan dan smngt datang dr dlm diri kita sndr...

Pastikan esk hari lebih baik dari hari sebelumya.
...Wallahualam

P/s:Welcome to the judgement day...???huhu..

2 comments:

aidaNadia berkata...

salam bugee~
erkk.. cuak3!!
gud lak!!
jangan rr cakap dah ada yang siap psm..

nadia pun tak siap agi!! tatoth!!

Nur Mawaddah Mahdiyah berkata...

hehehe nad...gud luck too

welcome to the judgement day...
but don take easy n serius..juz present wut u have done.